Lash Lift

Grundutbildning

En av de senaste skönhetstrenderna är lash lift, som har hunnit bli väldigt populärt på kort tid. Det är en ny metod som lyfter och ger volym åt ögonfransar. Det här är alltså inte alls samma sak som den traditionella fransförlängningen. Skillnaden är att den här behandlingen fokuserar på dina naturliga fransar, vilket många idag gärna föredrar. Det ger en framhävande effekt på dina naturliga fransar och hållbarheten efter behandlingen är mellan 4-6 veckor.


Ögonfransar kan vara lätta att glömma bort och denna metod kan hjälpa dig att fräscha upp de. Både kvinnor och män kan använda denna metod. Där är även möjligheter att färga ens fransar. Denna metod är också mycket mer skonsam mot fransar och har mindre risk för allergier jämfört med klassiskt fransförlängning.


Kursplan

Eleven går igenom teori och hur man använder produkterna på bästa sätt tillsammans med lärare. Praktik på 6 modeller görs tillsammans med handledning av lärare.

Under utbildningsdagen ska du göra 6 övningsset som måste godkännas. När du fått godkänt på dessa ska du göra en certifiering som består av ett praktiskt och ett teoretiskt prov under samma dag.

Kriterier för att bli godkänd: 100 % rätt på de teoretiska provet, samt utföra en säker behandling.

Kursupplägg

  • Del 1: Teori
  • Del 2: Demonstration
  • Del 3: Praktisk övning under handledning
  • Del 4: Egen praktisk övning
  • Del 5: Slutprov i teori
  • Del 6: Slutprov i praktik på en modell

Tidsplan

1 arbetsdag.