Fillers

Fillers är ett mjukvävnadsfyllmedel som injiceras i huden på olika djup för att fylla i ansiktsrynkor, ge ansiktsvolym och förstärka ansiktsdrag: återställer ett jämnare utseende. De flesta av dessa skrynkelfyllmedel är tillfälliga eftersom de så småningom absorberas av kroppen.

Hur länge håller det?

Det är väldigt individuellt och beror på en rad faktorer som t.ex på ämnesomsättning, vilket område som behandlats, vilket typ av fillers som använts etc. Generellt så varar effekten i kindbenen längre än i läpparna. Det beror på flera olika faktorer som typ av filler, ämnesomsättning, behandlingsområde mm. Allt mellan 6 mån – 1,5 år. 

Vem kan inte få fillers?

Gravida eller ammande kan inte behandlas eller om du är allergisk mot någon av beståndsdelarna av fillers som t.ex lidokain.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen

Låt huden vara och bär inget smink 24 timmar efter behandlingen då huden blir mer mottaglig för infektioner pga nålsticken. Ingen träning, alkohol eller flygresor för än 72 timmar efter behandlingen. Undvik att sola på det behandlade området i ca 14 dagar och/eller använd högt solskydd. Meddela oss om att du fått fillersbehandling om du till exempel ska genomgå någon annan typ av behandling i ansiktet veckorna efter din behandling.

Priser och tidsbokning

Vi tar våra bokningar genom Bokardirekt.se

Fillers läppar 0,5 ml, 30 min