Behandlingar

Vi är en passionerad och dedikerad privat utbildningsakademi som ligger i centrala Lund.

Våra kurser presenteras av våran Modern Beauty grundare, som i sin tur samarbetar med andra välkända skönhetsskolor runt om i landet, som har många års erfarenheter och utbildningar inom skönhetsindustrin i helhet. Modern Beauty försöker alltid erbjuder dig den mest uppdaterade utbildningen i branschen, så att du alltid kan vara före i trenden.


Lash Lift

En av de senaste skönhetstrenderna är Lash Lift, som har hunnit bli väldigt populärt på kort tid. Det är en ny metod som lyfter, ger volym och färgar fransarna.

» Gå här för bokning och mer information


V MAX- N V Me

V-MAX HIFU är den senaste utvecklingen för ansiktshuduppstramning och lyftteknik. Den använder högintensiv fokuserad ultraljudsteknik för att lyfta, dra åt och konturera slapp eller icke-elastisk hud. Multi-action ultraljudsteknologi minskar också fettcellerna i ansiktet, vilket resulterar i ett smalare utseende.

Produktbeskrivning

V Max(HIFU) hjälper till att förbättra rynkor och hudens elasticitet samt bilda kollagen. HIFU termisk energi vid 65 ℃ levereras till SMAS-skiktet (ca 3,5 mm~4,5 mm) i ansiktshuden och det drar ihop hudens muskelskikt. Dessutom gör V Max det möjligt att utföra fetmabehandling genom att bryta ner fettskiktet som ligger mellan 10 mm ~ 20 mm djup i kroppens hud.

» Gå här för bokning och mer information

LED Photon Ljusterapi

Vi har 7 färger professionell pdt (fotodynamisk terapi) LED ljus, som kan hjälpa dig att komma till rätta med din hud.

Vi använder SMD-chips “Surface Mounted Device” som har varit en mycket viktig utveckling för LED-industrin på grund av möjligheten att sätta 3 dioder på samma chip. När ett chip innehåller en röd, grön och blå diod har du ett chip som kan skapa vilken färg du vill, genom att justera utmatningsnivån från varje enskild diod på chipet.

» Gå här för bokning och mer information

Hollywood Peeling

Carbon laser peel är en innovativ laserbehandling som tillsammans med Medical Carbon använder fokuserade laserstrålar för att behandla huden. Carbon Laser Peel arbetar för att återställa hudbalansen samtidigt som man främjar en hälsosam och jämn lyster.

En hudföryngrings metod som funkar för alla! 

» Gå här för bokning och mer information

Brow Lamination


Har du problem med tunna och glesa bryn som saknar volym? Då kan keratin Brow lift vara något för dig! Likt ett Lash lift kammar man upp brynen i önskad riktning och fixerar dem och tillsätter närande keratin. Brynfärg och plock inkluderas. Brynen upplevs fylligare och håller i cirka 6-8 veckor, där efter återgår brynen till sin naturliga form.

Brow Lamination sliter inte på dina ögonbryn. Produkterna är skonsamma mot huden. Eftervård med keratinserum rekommenderas (kan köpas på plats) för en längre hållbarhet, återfuktning av brynen och stimulera tillväxt

» Gå här för bokning och mer information

Fillers

Fillers är ett konstgjort ämne som sprutas in i huden för att forma, förändra och föryngra. Vi använder oss endast utav Hyaluronsyrabaserade fillers, ett ämne som finns naturligt i kroppen.

Hyaluronsyrans effekter är säkra och väldokumenterade vilket har gjort denna typ av fillers till den mest använda i världen. Intresset för fillers är väldigt stort. Detta beror på fyra faktorer

  • Behandlingen är enkel.
  • Resultaten blir synliga.
  • Riskerna är små.
  • Kostnaden är rimlig.

» Gå här för bokning och mer information


Microneedling


Microneedling är en avancerad nålbehandling för att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling är effektiv för att behandla bland annat ärr, fina linjer och rynkor, förstorade porer, celluliter och hudbristningar. Det kan också motverka håravfall eller ökad skäggväxt.

» Gå här för bokning och mer informationa

BB glow


BB Glow behandling med BB serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.

Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar!

» Gå här för bokning och mer information